Tro det eller ej så tror jag att mitt rum ser t.o.m värre ut än det gjorde då när jag tog foton på det. Det känns lite deprimerande, med tanke på att jag faktiskt skulle städa. Detta bevisar att jag inte har någon som helst självdisiplin alls. Det är lite jobbigt. Dessutom skall jag ju inte komma hem nästa veckoslut alls eftersom jag har sminkkurs då, så inget städande då heller.

Imorgon skall jag troligen fotografera min portfoljeidé hos min mammas bästis och jag är ganska säker på att jag vet exakt hur jag skall göra och vad. Fast jag har en massa idéer så det är lite att välja mellan många olika versioner. Men hur som helst så kräver den idéen att jag tar med mig en massa kläder härifrån dit. Det är lite jobbigt, men det skall väl även fixa sig på något sätt.

Jag tror att jag låter bli att gå till skolan imorgon eftersom jag är så jävla trött på att gå dit och sen inte ha någon viktig timme, utan bara sitta där och inte göra någonting. Hellre så sitter jag och planerar och väljer kläder till mitt fotograferingstillfälle. Enligt mig så är den lite mer viktig än något jävla sittande framför en dator.

Kram på er alla! Det är skönt att veta att min blogg inte dör under ett veckoslut. ♥