BLOGGBYTE är på gång och adressen är: http://izme.blogg.se/

Layouten/designen är tillfällig skulle jag tro, men jag gillar den nog riktigt bra. Fast jag själv får säga det. Det är ju jag som har suttit och pillat på den i någon timme om inte 2. Inte är det lätt alltid. Jag är definitivt inget proffs på det, men hyggligt bra.

Idag har jag varit i skolan. Vaknade vid halv 7 och satte mig vid datorn. Blev glad när jag såg att blogg.se fungerar även om de inte har bytt någon plattform. Men nu behöver inte stackrarna klaga om att de inte kan blogga. Även jag hade svårt att vara även om jag inte ens har blogg där, eller joo visst har jag det.

På tåget satt jag och skrev på ett inlägg som jag planerar på. Det skall bli publicerat i den nya bloggen. Det blir ett bra och genomtänkt inlägg så det blir helt super.

Skoldagen var riktigt okej. Lagade en anti-reklam om McDonalds. En massa om kalorier och sånt. Men det var riktigt roligt.

FÖRRESTEN så kommer denna blogg att vara platsen för allt mitt gamla bloggande. Så jag arkiverar typ allt jag skrivit i andra bloggar i denna och så länkar till denna i den nya bloggen.

Nu skall jag göra någonting annat.

Puss på er och kommentera gärna i den nya och berätta att ni hittat dit.

PS. NEJ, detta är inte ett aprilskämt! DS.